Foci

Stieber kicsit mérges, nem engedi el a Hamburg

Érthető, ha a szezonban jegelt magyar játékos klubot váltana. Akad is két kérője, a HSV azonban egyelőre ragaszkodik hozzá.

Nincs könnyű helyzetben Stieber Zoltán. A Bundesligában szereplő Hamburg labdarúgócsapatának magyar játékosa az előző idényben 25 bajnokin 1532 percet játszott a német élvonalban, három gólig jutott és több mérkőzésen is csapat legjobbjai között volt. Bruno Labbadia érkezésével aztán egyre kevesebb szerepet kapott, ebben az idényben pedig összesen hét találkozóra nevezték, ezeken pedig mindössze öt percet töltött a pályán. A Hoffenheim ellen cserélték be a hajrában.

Érthető, ha a váltáson gondolkodik, ugyanis, ha nem játszik, akkor Bernd Storck, a magyar válogatott német kapitánya sem tud vele számolni az Európa-bajnokságra készülő keretben. Csütörtökön a német Bild is Stieber helyzetével foglalkozott, akit a másodosztályú Fortuna Düsseldorf mellett állítólag a Paderborn is leigazolna, akár kölcsönben is.

A Hamburg ugyanakkor nem engedi el őt.

Mindezt Peter Knäbel, a hamburgiak sportigazgatója mondta el a Bildnek, a döntést azzal indokolta, hogy amíg nem találják meg a megfelelő helyettesét, addig nem hagyják elmenni. El is utazott az együttessel a beleki edzőtáborba, a lap megkeresésére pedig tömören, ám sokatmondóan válaszolt:

Egy kicsit mérges vagyok…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik