Foci

Premier League-csapat figyelt fel Szalaira

Bár a múlt héten még arról szóltak a hírek, hogy Szalai Ádám nem kell a Hamburgnak, úgy fest, azért vannak csapatok, amelyek szívesen látnák a magyar válogatott labdarúgót. A támadó a sereghajtó Hoffenheimnél csak elvétve játszik, ám vinné őt a szintén a kiesés ellen küzdő Hannover, a felek állítólag már meg is egyeztek, Szalai azért nem bólintott még rá a lehetőségre, mert kivárja, ki lesz az együttes új vezetőedzője.

Képviselője, Lars-Wilhelm Baumgarten a Bildnek azt mondta, hogy olyan csapatot keresnek, amelyik Szalainak is tetszik és a játékstílus is fekszik neki. Megerősítette a hannoveri vonalat, de hozzátette, vannak más lehetőségek is, 50-50 százalék az esély a klubváltásra.

A Bild értesülései szerint a Premier League-ben utolsó helyen álló Aston Villa mellett a Maccabi Tel-Aviv, a Patanhinaikosz és a Queens Park Rangers is érdeklődik a magyar játékos iránt.

Könnyen megeshet, hogy a Hoffenheim kölcsönadja őt. Szalai Ádám piaci értéke 7 millió euróról 3-ra zuhant vissza, egy jó kölcsönjáték és Európa-bajnoki szereplés azonban feljebb srófolhatja az árát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik