Foci

Mégis akad kérője Szalai Ádámnak

A magyar válogatott támadó ebben a szezonban finoman szólva is kegyvesztetté vált a Hoffenheim labdarúgócsapatánál: négy bajnokin mindössze 107 perc jutott neki, és csak egyszer volt kezdő. Ahhoz képest, hogy az előző szezonban 26 Bundesliga-meccsen jutott szóhoz, elég szembetűnő a visszaesés.

Szerdán már arról írtunk, hogy a Hoffenheim le akarta őt passzolni a Stieber Zoltánt is foglalkoztató Hamburgnak, a HSV azonban jelezte: nem kívánják szerződtetni Szalait.

A 28. születésnapját december elején ünneplő Szalai Ádámról csütörtökön a fussballtransfers.com írt, a portál úgy tudja, kinézte őt magának egy másik német élvonalbeli klub. A Hannoverről van szó, amely jelenleg a 17., utolsó előtti helyen áll a bajnokságban – a Hoffenheim a sereghajtó. Az oldal azt írja, mivel Szalai csak a negyedikszámú csatár most a klubjában, így mindkét félnek jó lenne a váltás, Hannoverben pedig abban bíznak, hogy az új impulzusok jó hatással lennének rá.

Állítólag már az egyeztetések is megkezdődtek az ügyben, a hannoveriek kölcsönvennék őt a télen.

Bernd Storck, a magyar válogatott német kapitánya nemrégiben beszélt Szalai és Stieber helyzetéről. Azt mondta, nem tanácsolja nekik azt, hogy váltsanak klubot, ugyanakkor úgy nem tud velük számolni a franciaországi Európa-bajnokságon, ha nem játszanak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik