Foci

Két játékosa buktathatta meg Mourinhót

A portugál tréner nem tervez pihenőt, mielőbb folytatná edzői tevékenységét.

Az NBC Sports értesülése szerint a két kiváló középpályás, a spanyol Cesc Fabregas és a belga Eden Hazard vitte a főszerepet José Mourinho megbuktatásában. Mourinhót csütörtökön menesztette a vezetőedzői posztról az angol labdarúgó-bajnokságban címvédő Chelsea.

Az 52 éves portugál trénert az sem mentette meg, hogy a londoniak történetének ő a legeredményesebb edzője, mivel ebben a bajnoki szezonban hihetetlen mélyrepülést hajtott végre csapata. Az eddigi 16 fordulóban kilenc vereséget szenvedett, és egyetlen ponttal előzi meg a már kiesést jelentő, 18. helyen álló Norwich Cityt a tabellán.

Az NBC saját forrásaira hivatkozva azt közölte, hogy Fabregas és Hazard házon belül rendre bírálta Mourinho edzésmódszereit, munkastílusát. Állítólag Hazard kilátásba helyezte, hogy ha Mourinho marad, akkor ő az idény végén távozik, méghozzá a Real Madridhoz.

Közben a Sky Sports azt adta hírül, hogy Mourinho nem tervez pihenőt, hanem mielőbb folytatná edzői tevékenységét. A portugál tréner egyik ügynöke beszélt erről, aki úgy fogalmazott, hogy Mourinhónak “nincs szüksége szabadságra”.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik