Foci

Ki nem találnák, miért szerepel rosszul a Loki a szezonban

Kondás Elemér felcsapta a közhelyszótárat.

Kondás Elemér, a DVSC-TEVA labdarúgócsapatának vezetőedzője nem elégedett, ami érthető, ugyanis a hajdúsági együttes 19 forduló után a hetedik a tabellán. Igaz, csak három ponttal van elmaradva a Loki a második helyezett Újpesttől. A listavezető Ferencvárostól már 21-gyel, de a Fradi mögött mindenki nagyon le van maradva.

Kondás a dvsc.hu-nak értékelte a szezon első felét és elmondta, miért kezdett rosszul a csapat a bajnokságban. Mintha már hallottunk volna hasonló nyilatkozatokat a magyar labdarúgás elmúlt éveiben:

A nemzetközi szereplés miatt több helyen mindig változtatni kellett a csapaton, ráadásul a rengeteg utazás is közrejátszott. Az volt a tervünk, hogy egy-egy mérkőzésen legyenek friss emberek is a csapatban. Amíg a bajnokságban az ellenfelek mindig csak az NB I-es meccsekre készültek, nekünk a nemzetközi megmérettetésekre is gondolnunk kellett. Rengeteget utaztunk, harminc nap alatt játszottunk kilenc mérkőzést, ami nem kevés, ezért nem tudtunk mindig ugyanazzal a kezdővel kiállni. Új játékrendszerre tértünk át, de az nem törvényszerű, hogy emiatt sok gólt kell kapni.

Ha mindez nem lenne elég, azok a fránya helyzetek is kimaradtak. Ha bemennek, előrébb állnának a tabellán.

Valamelyik nap a Barcelona játszott a Leverkusennel a BL-ben, látható volt, rengeteg helyzetet kihagyott a német csapat, de nem lőtte be, és emiatt nem tudta megnyerni a találkozót

– szemléltette egy példával a Loki bajnoki szereplését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik