Foci

Foci Eb 2016: 3-4 komoly ellenfél ellen játszik felkészülési meccset a válogatott

Bernd Storck szövetségi kapitány amondó, van idő elég, alakul a pontos program, ezért nem akarja már most túlzott nyomás alá helyezni a válogatottakat.

Bernd Storck a vasárnap esti Goooól című műsor vendége volt, ahol elmondta, a jelenleg Telkiben zajló összetartáshoz hasonló lesz februárban, továbbá márciusban egy, májusban pedig 2-3, erős ellenféllel szemben gyakoroltatná be azokat a felállás és taktikai variációkat, amelyeket Portugália, Izland és Ausztria ellen sikerre vezethetnek majd.

 

Márciusban egy erős ellenfél ellen szeretnénk edzőmeccset játszani, hogy lássuk, hogy hol tartunk. Májusban, a közvetlen felkészülési időszakban aztán két vagy három meccsre lesz lehetőség. Meglehetősen eltérő stílusúak az Eb-ellenfeleink,  fontos, hogy erre már a barátságos mérkőzéseken felkészítsük a csapatot. Különböző formációkat kell majd kipróbálnunk, és azt, hogy bizonyos taktikai helyzetekre hogyan reagáljunk”

– fogalmazott a szövetségi kapitány, aki azt is elmondta, van elég idő, hogy mindenki ráhangolódjon a találkozókra, ezért stábjával semmiképp nem akarnak nagy nyomást tenni a csapatra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik