Foci

Carlo Ancelotti húzása több, mint meglepő

Carlo Ancelotti (Array)
Carlo Ancelotti (Array)
Az orosz média azt állítja, az egyik legeredményesebb olasz edző őrült fizetésért ül le a Zenit Szentpétervár kispadjára.

Az Izvestia.ru úgy értesült, hogy az egyik, ha nem a legtehetősebb orosz klub, a Zenit, Carlo Ancelottit szerződteti kispadjára. Tárgyalásokat folytatnak és az 56 éves olasz edzőnek nincs ellenvetése, készen áll a feladatra.

Florentino Pérez elnök egy évvel azt követően menesztette az olasz mestert a Real Madridtól, hogy 2014-ben megnyerte a Királyi Gárdával a régóta áhított tizedik BL-serleget.

Állítólag Ancelotti népszerűtlen volt a játékosok és a szurkolók közt is, így idén nyáron távozott. Azóta több nagy európai klubbal is hírbe hozták, de ez a mostani mindenképpen meglepő..

Az Izvestia.ru úgy tudja Ancelotti elfogadta az első két évre szóló megállapodást, amely egy őrült összegről 16 millió euróról szól.

Ha a megállapost a felek aláírják, az olasz lesz a világ második legjobban fizetett edzője. Jose Mourinho az eslő, a portugál a Chelsea-nek 18 millió eurójába kerül. Az is érdekes, hogy Ancelotti fizetése majdnem kétszerese lenne a jelenleg még hivatalban lévő Andres Villas Boasénak (8,5 millió), ami már így is a legmagasabb edzői bér volt Oroszországban.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik