Foci

Közvetlen üldözőjéhez utazik a Fradi, rangadó Debrecenben

Az éllovas Ferencváros paksi vendégjátéka ígérkezik a legérdekesebb találkozónak a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 18. fordulójában.

A házigazda tolnai csapat a második helyen áll a tabellán, s bár az utóbbi két mérkőzésén csak döntetlent ért el (a Honvéd és a Diósgyőr ellen, egyformán idegenben), hazai pályán egyelőre veretlen, kilenc meccséből hatot megnyert saját közönsége előtt.

A 16 pontos előnnyel listavezető FTC az MTK-tól elszenvedett vereséget követően két rangadót is megnyert (előbb a Debrecen, majd a címvédő Videoton ellen, egyaránt a Groupama Arénában), s bajnokaspiránsként Paksra is győzni megy.

Ami a további programot illeti: az öt mérkőzés óta veretlen, s ezzel immár negyedik Újpest október vége után először játszik ismét a Szusza Ferenc Stadionban, ahol az ötmeccses nyeretlenségi szériában lévő Diósgyőrt fogadja.

A harmadik MTK az utolsó előtti Vasast “látja vendégül” – mindkét csapat otthon lesz az Illovszky Stadionban -, míg a Debrecen és a Videoton találkozóján a tavalyi és az idei bajnok csap össze a Nagyerdei Stadionban.

OTP Bank Liga – A 18. forduló programja

szombat:

Újpest FC-Diósgyőri VTK 14.30, v.: Pintér
Szombathelyi-Swietlesky Haladás – Békéscsaba 1912 Előre 15.30, v.: Németh Á.
Puskás Akadémia-Budapest Honvéd 15.30, v.: Karakó
Paksi FC-Ferencváros 15.30, v.: Szabó Zs.
MTK Budapest-Vasas, Illovszky Stadion 15.30, v.: Kassai
DVSC-TEVA – Videoton FC 18.30, v.: Vad II

Ajánlott videó

Olvasói sztorik