Foci

Ismeretlen ember műtétjét fizette az Inter klasszisa

A lábadozó futballista már a visszatérését tervezi, és tett egy ígéretet honfitársának.

Stevan Jovetic a nyáron igazolt a Manchester City csapatától az Internazionale együtteséhez. A környezetváltás jót tett neki, ugyanis Angliában nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A milánói alakulatban viszont tíz bajnokin három gólt és két gólpasszt jegyzett.

Most viszont nem a pályán, hanem azon kívül alkotott emlékezeteset. Az uefa.com oldalon megjelent írásból kiderül, hogy Jovetic fizette egy fiatal montenegrói futballista műtétjét. Milivoje Raicevic augusztusban szenvedett súlyos térdszalagszakadást.

A futballista karrierjének kis híján vége lett, ugyanis ő és csapata, a Budocnost Podgorica sem tudta fizetni az augsburgi műtétet. Ekkor viszont megcsörrent Raicevic telefonja, a vonal másik oldalán pedig Jovetic volt. A történet pikantériája, hogy a két fiatalember korábban sohasem találkozott.

Az Inter támadója megszervezett egy találkozót Raicevicnek azzal az orvossal, aki 2010-ben őt is ugyanilyen sérüléssel kezelte. A montenegrói válogatott futballista állta a kivizsgálás és a műtét költségét is.

A beavatkozást néhány napja elvégezték Szerbiában, a lábadozó csatár pedig tett egy ígéretet:

Csak annyit mondhatok, hogy nagyon-nagyon köszönöm, és megígérhetem Stevannak, hogy a következő idényben visszatérek és gólokat szerzek a tiszteletére.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik