Foci

Exkluzív programokkal csalogatják a nézőket a Pancho Arénába

Pancho-Arena(960x640).jpg (Array)
Pancho-Arena(960x640).jpg (Array)
Talán ezért is lehet, hogy náluk nincs probléma a nézőszámmal.

Sajnos már régóta probléma a magyar labdarúgásban, hogy nagyon kevés néző látogat ki a stadionokba. Ez már feltűnt a szövetség illetékeseinek is, akik a probléma megoldásán dolgoznak. A hvg.hu írásából kiderül, hogy van olyan csapat az OTP Bank Ligában, amelynek mérkőzéseire tolonganak a nézők. Ez az együttes pedig nem más, mint a Puskás Akadémia.

A felcsúti gárda számára nagyon fontosak a nézők, erről beszélt a klub kommunikációs igazgatója. A családos szurkolók prioritást élveznek, ezért nekik folyamatos akciókat hirdetnek, ilyen például az öltözőlátogatás. Az együttes marketingtevékenysége remekül működik, hiszen náluk nem látszik meg a szurkolók hiánya.

Fotó: MTI

A csapat hétvégi meccseire átlagban 2500-an kíváncsiak, amely a mai magyar labdarúgásban egyáltalán nem kis szám. Főleg annak tükrében, hogy a 16. fordulóban 2500 volt az átlagnézőszám. Viszont a Fradi elleni hazai bajnokin megtelt a 3800-4000 fő befogadására alkalmas létesítmény.

Ez annak fényében talán még nagyobb bravúr, hogy a Puskás Akadémia alig költ marketingre. Csak saját felületein hirdet, van Youtube-csatornája és klubtévéje is.

Bár lehet, hogy csak annyi a titkuk, hogy igyekeznek meghallgatni a szurkolók véleményét és személyes elbeszélgetni velük.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik