Foci

Európai élcsapatok megfigyelői látták a helyszínen a magyar-norvégot

Voltak olyan klubok is, amelynek képviselői nem jutottak be a stadionba.

A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap este kivívta a jövő évi Európa-bajnokságon való részvételt. A norvégok elleni két mérkőzésen több kiváló egyéni teljesítményt is láthattunk a mieink részéről. Ennek is köszönhető, hogy a Nagy Ádám és Kleinsheisler László iránt is komoly érdeklődés mutatkozik.

A Fradi középpályása iránt a hírek szerint Dzsudzsák Balázs csapata, a Bursaspor érdeklődik. A Videoton mellőzött futballistáját állítólag a Serie A-ba is vinnék.

A Grouapama Arénában azonban nemcsak az európai középmezőnyhöz tartozó klubok megfigyelői foglaltak helyet. A Nemzeti Sport cikkéből kiderül, hogy a Manchester United, a Borussia Dortmund, az AC Milan, az Olympique Marseille, a Benfica és a Wolfsburg scoutja is ott volt a stadionban.

Ugyanakkor voltak olyan topligás csapatok is, amelynek képviselője nem jutott be a meccsre. Az MLSZ egy ideje ugyanis már nem ad ki automatikus belépőket a megfigyelőknek.

A sportnapilap megkeresésére Varga Norbert menedzser elmondta, hogy az ő tudomása szerint a Leverkusen, a Fiorentina és a PSV Eindhoven scoutja nem jutott jegyhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik