Foci

A magyarokat akarja a csoportkörben a legutóbbi Eb-ezüstérmese

Az általuk összeállított csoportból véleményük szerint simán továbbjutnának.

A svéd és az ukrán labdarúgó-válogatott kedd esti kijutásával kialakult a jövő évi franciaországi kontinensviadal huszonnégy csapatos mezőnye. A válogatottakat négy darab hatos kalapba osztották a koefficiensek alapján. Bernd Strock csapata azzal, hogy az egyik kiemelt nem kvalifikálta magát (a bosnyákok) a harmadik kalapba került.

Honlapunkon már a magyar szurkolók is összeállíthatják az általuk a legjobbnak vélt négyest. Ezt megtették az olasz drukkerek is. Ők annak örülnének a legjobban, ha a legutóbbi Eb-ezüstérmese az angolokkal, a mieinkkel és az északírekkel kerülne azonos kvartettbe.

A Squadra Azzurra a második kalapból várja a december 12-én sorra kerülő sorsolást, szerintük azzal járnának a legrosszabbul, ha a spanyolokat vagy a németeket kapnák az első kalapból, a harmadikból a lengyeleket, a negyedikből pedig Walest – írja a La Gazetta dello Sport angol nyelvű kiadása.

A jövő évi kontinenstornán hat darab négyes csoportba osztják a válogatottakat. Az első két helyezett bejut a legjobb tizenhat közé, akárcsak a négy legjobb csoportharmadik. Onnantól pedig egyenes kieséses lebonyolításban folytatódnak a küzdelmek.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik