Foci

Semmibe veszi Kleinheislert a Videoton

Mintha nem is a székesfehérvári klub játékosa lenne a norvégok ellen győztes gólt szerző magyar hős.

Norvég-magyar

Bernd Storckot rengeteg kritika érte az elmúlt hetekben, miután visszahívta a válogatottba Szalai Ádámot, a Hoffenheim támadóját, valamint helyet adott a keretben Kleinheisler Lászlónak, akinek ebben a szezonban még egyetlen tétmeccse sincs.

A német szakember remek érzékkel betette a kezdőbe is, és láss csodát, a fiatal tehetség debütánsként góllal hálálta meg a bizalmat.

Kleinheisler góljaEzzel a találattal szereztünk vezetést Norvégiában. #hírek #24hu

Szerző: 24.hu, 2015. november 12.

A középpályás 2014 őszén stabil tagja volt a későbbi bajnok Videotonnak, majd tavasszal kölcsönadták a Puskás Akadémiának. A felcsúti együttes színeiben 12 mérkőzésen 5 gólpasszig jutott.

Az idény végén viszont a Vidinél nem hívták meg őt a bajnokcsapat bankettjére. Kleinheisler viszonya csak romlott a továbbiakban a vezetőséggel, és mivel nem írt alá új szerződést, kitették az első csapatból.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Ugyanakkor sem az első, sem a második keretben nem tünteti fel Kleinheisler nevét a címvédő hivatalos honlapja.

Csütörtök este a klub Facebook-oldalán és honlapján is beszámolt a válogatott győzelméről, de azt egy szóval sem említették meg, hogy Kleinheisler a gárda játékosa lenne. Ellenben Lang Ádámmal, aki végig játszotta a mérkőzést, és szintén a Vidi igazolt labdarúgója.//

Nagy lépést tett a magyar válogatott Franciaország felé. Kleinheisler László góljával válogatottunk bravúros, 1-0-ás győ…

Szerző: Videoton FC2015. november 12.

A héten egyébként Langgal és Juhász Rolanddal is készített rövid interjút a vidi.hu, Kleinheislert viszont ebből a sorból is kihagyták a fehérváriak.

A Nemzeti Sport megkereste Kovács Zoltán sportigazgatót, de az újpesti legenda nem kívánt kommentárt fűzni az ügyhöz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik