Foci

Egymilliónál is többen nézték a tévében a válogatott meccsét

A magyar nemzeti csapat a Videoton által lenézett Kleinheisler László találatával győzött Oslóban csütörtök este, a norvégok elleni pótselejtező odavágóján.

A rangadót hazánkban az M4 sportcsatorna közvetítette, a Nielsen Közönségmérés adatai szerint pedig egymilliónál is többen szorítottak a képernyők előtt a Storck-csapatnak.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap közleménye

Az M4 Sport volt a legnézettebb csatorna csütörtök este saját műsorsávjában a Nielsen Közönségmérés adatai alapján: a Norvégia – Magyarország Európa-bajnoki pótselejtezőt élőben közvetítő közszolgálati sportcsatornára 1 millió 665 ezren kapcsoltak. A mérkőzésen Kleinheisler László góljának köszönhetően bravúros magyar győzelem született.

Az M4 Sport a magyar sportélet, különösképpen az öt látvány – és a tizenhat kiemelt sportág, valamint a legrangosabb nemzetközi sportesemények széleskörű bemutatását tűzte ki célul. Indulása óta az M4 Sport Magyarország legnépszerűbb sportcsatornája.

A csatorna eddigi legnépszerűbb műsorai a Forma-1-es hétvégék, a labdarúgó Eb-selejtező mérkőzések, valamint a Kazanyban megrendezett Vizes VB magyar vonatkozású közvetítései voltak.

A pótselejtező visszavágóját vasárnap 20:45-től rendezik Budapesten a Groupama Arénában, az élő televíziós közvetítés azonban már 19:45-kor elkezdődik az M4 Sporton, ahol egész hétvégén kiemelt téma lesz a találkozó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik