Foci

Messi vagy játszik a Real ellen, vagy nem

Még szeptember 26-án, a Las Palmas elleni spanyol bajnokin sérült meg Lionel Messi. Az argentin labdarúgó azóta harcképtelen, így egy ideje már arról mennek a találgatások, vajon felépül-e a Real Madrid elleni, november 21-i klasszikusra.

Kedden a katalán klub jelezte, Messi felépülése jó ütemben halad, már elkezdte a labdás edzéseket is, azaz van másfél hete utolérni magát. Az As c. lap azt pedzegette, megeshet, hogy ha nem is feltétlen a kezdőben, de a kispadon ott lesz, mint ahogy az Atlético Madrid elleni rangadón: akkor 30 perc is elég volt számára, hogy győzelemre vezesse csapatát.

Megszólalt ugyanakkor az argentin válogatott orvosa is, Homero De Agostino, aki borúsabban látja a helyzetet. Minderről a Cadena SER Catalonia rádiónak beszélt:

Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy Messi rendbe jön az El Clásicóig. Az a probléma, hogy amikor a lábfeje belső részével érinti a labdát, akkor előjön a fájdalom. A mindennapokban ez nem zavarja, de foci közben igen. Ráadásul Messiről van szó, újra fel kell vennie a ritmust.

Mindezek ismeretében senki ne legyen meglepve, ha esetleg csak a meccsnapon tudjuk meg, hogy játszik-e vagy sem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik