Foci

Végletekig kiélezett meccsen ikszelt az ETO a BL-ben

eto futsal (eto futsal)
eto futsal (eto futsal)
A másik mérkőzésen csúnya vereségbe szaladt bele a címvédő.

Megkezdte a szereplését a Rába ETO futsalcsapata a sorozat Bajnokok Ligájának számító UEFA Futsal Cup elitkörében. A Győrben zajló tornán az első ellenfél a cseh bajnok FK EP Chrudim volt.

Már a harmadik percben hátrányba került Jordi Illa Solé együttese, egy távoli szabadrúgás után Michal Kovác vette be Matkovics kapuját (0-1). A bekapott gól egy kicsit megfogta a hazaiakat, de utána több nagy helyzetet is sikerült kialakítani. A 12. percben összejött az egyenlítés, Amrani löbbölése után Michal Seidler egalizált (1-1).

Két perccel a félidő előtt már az ETO-nál volt az előny, Juanra lövését még blokkolták, Alex azonban a kapuba továbbított (2-1). Sokáig nem örülhettünk, még a félidő előtt jött a csehek válasza. A hosszún üresen érkező Rodrigo közelről a léc alá pörgetett (2-2).

A fordulást követően az első hét percben mindkét együttes eltalálta egyszer a lécet. A 29 .percben egy szépen kijátszott akció után Resetár szerzett gólt, újra a Chrudimnál volt az előny (2-3). Öt perccel később jött a megérdemelt egyenlítés, a vészkapussal támadó ETO Alex második góljával újra egalizált (3-3).

Az utolsó percben még Lódi lőtt, de Ton a kapufa segítségével védett, így maradt a döntetlen.

A csoport másik mérkőzésén a címvédő kazah Kajrat Almati 5–2-es vereséget szenvedett az orosz Jugra Jugorszktól.

Eredmény – UEFA Futsal Cup, elitkör, első forduló

Rába ETO – FK EP Chrudim (cseh) 3-3 (2-2)
Kajrat Almati (kazah) – Jugra (orosz) 2-5 (0-3)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik