Foci

Pontosztozkodás az észak-londoni rangadón

Először szenvedett vereséget Jürgen Klopp irányításával a Liverpool.

Döntetlent hozott az észak-londoni rangadó, az Arsenal és a Tottenham Hotspur csatája az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. Az 1-1-es eredmény azt is jelenti, hogy a házigazda Ágyúsok nem tudták átvenni a vezetést a tabellán, rosszabb gólkülönbségükkel továbbra is a második helyre szorulnak a Manchester City mögött.

A Tottenham a 32. percben szerezte meg a vezetést, az üresen kilépő Harry Kane talált Petr Cech kapujába (0-1). Az Ágyúsok a 77. percben egalizáltak, Mesut Özil ívelése után a balhátvéd Kieran Gibbs fejelt a hálóba (1-1).


Bogdán Ádám csapata, az FC Liverpool kikapott hazai pályán a Crystal Palace-tól – a magyar válogatott kapus a cserepadról nézte végig az összecsapást. Jürgen Klopp vezetésével először kapott ki a Liverpool.

Az éllovas Manchester City meglepetésre csak döntetlent játszott a sereghajtó Aston Villa otthonában. A birminghami klubnál ezúttal debütált a hétfőn kinevezett új vezetőedző, a francia Remi Garde, s a bemutatkozás jól sikerült, hiszen a csapat sorozatban elszenvedett hét vereség után tudott ismét pontot szerezni.

Eredmény – Premier League, 12. forduló

Arsenal – Tottenham 1-1 (0-1)
Gólszerző: Gibbs (77.) illetve Kane (32.)
Liverpool – Crystal Palace 1-2 (1-1)
Gólszerző: Coutinho (42.) illetve Bolasie (21.), Dann (82.)
Aston Villa – Manchester City 0-0

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik