Foci

A héten kétszer is legyőzte Romániát az U16-os válogatott

Az mlsz.hu beszámolója szerint az U16-os labdarúgó-válogatott a keddi, magabiztos 3-0-s győzelmet követően csütörtökön ismét nyerni tudott a románok ellen. Igaz ezúttal nagyobb ellenállást tanúsított a rivális Diósdon.

Románia szerzett vezetést a 17. percben, ám ez nem fogta meg Belvon Attila együttesét, amely még a szünet előtt fordítani tudott, Szoboszlai és Horváth volt eredményes. A második játékrészben a magyar válogatott könnyedén őrizte meg az előnyét, a vendégek nem nagyon tudtak kidolgozott helyzetig eljutni.

„Ezen a mérkőzésen egy kicsit lassabb gondolkodás jellemezte a csapatot, mint általában, a megjátszható területekbe nem kellő időben mozogtunk be, így folyamatos játék sem alakulhatott ki. A győzelemnek természetesen örülünk, hiszen egy jó ellenféllel szemben értünk el, remélem, hogy a jövőben fokozatosan tovább tudunk fejlődni, és a következő mérkőzéseken egyre magasabb játékszínvonal jellemzi majd a futballunkat” – értékelt a találkozó után Belvon Attila.

Eredmény – U16-os válogatott mérkőzés

Magyarország – Románia 2-1 (2-1)

Magyarország: Hutvágner Gergely (Kovács Péter, 41.) – Terbe Botond (Barta Barnabás, 41.), Horváth Csanád (Mocsi Attila, 41.), Opavszky Balázs (Bolla Gergő, 41.), Győri Olivér – Csonka András (Kiss Tamás, 41.), Kovács Krisztián – Szerető Krisztofer (Szabó Richárd, 41.), Szoboszlai Dominik (Daróczi Zoltán, 41), Horváth Olivér (Winkler András, 41.) – Tóth Zoltán (Pócsik Botond, 41.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik