Foci

Mesterötöst lőtt a kapus

Edzője előre küldte, és ha már ott volt, berámolt majd fél tucat gólt.

A Balatonkenese felnőtt csapatának hálóőre, aki legutóbb a Tihany elleni bajnokin védte a „nagyok” kapuját a sok sérülés és eltiltás miatt az utóbbi fordulókban az ifik között kapott helyet. Mocher Dávidot (a képen középen, narancssárgában) tavaly a Megye 2. legjobb kapusának választották. 1995.10.22-én született, így korát tekintve simán kezdő lehet az U19-ben. A korosztályos csapatnál azonban furcsa mód nem kapusként, hanem csatárként lépett pályára a vasárnapi, Badacsonytomaj elleni U19-es mérkőzésen is – számolt be a bakonyifoci.hu.

Ha már az ellenfél kapuja elé vezényelte edzője, be is rámolt öt gólt. “Az első mérkőzés elején még nem találtam a helyem, szokatlan volt ez a poszt számomra, de a második félidőre már megszoktam és onnantól kezdve ment is a játék. A mesterötös nem az én érdemem, hanem a csapaté, nem én lőttem öt gólt, hanem a Balatonkenese SC U19-es csapata” – nyilatkozta szerényen Mocher.

A kapusból támadóvá előlépő játékos amúgy már nyolc gólnál jár a bajnokságban, ahogy mondja, célja immár nem más, mint beérni a góllövőlista élvonalát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik