Foci

Elnöki taslit kapott Cristiano Ronaldo, nem vette jó néven

A labdarúgásra specializálódott német szaklap, a Kicker interjút közölt a napokban Cristiano Ronaldóval, melyben a portugál nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy elhagyja a Real Madridot. Nem így konkrétan mondta ezt, hanem olyan közhely-csomagolópapírba bújtatva, mint „az ember sosem tudhatja, mit hoz a holnap”, illetve „azt kell tenned, ami igazán boldoggá tesz”.

Természetesem a téma futótűzként terjedt végig a világsajtón, boldog-boldogtalan megírta, hogy Ronaldo nem fogja kitölteni 2018-ig szóló szerződését. A jelek szerint Florentino Pérez fülébe is eljutott a pletyka, ugyanis kedden, a Real Madrid Paris Saint-Germain elleni BL-meccse előtt (1-0) megállította a stadionba érkező Ronaldót és kérdőre vonta.

 

A Marca cikke szerint a portugál aranylabdás így mentegetőzött kissé idegesen az elnöknek:

Mit mondtam? Semmi ilyen nem hagyta el a számat. Teljesen mást nyilatkoztam.

Erre Pérez lenyomott egy barátinak szánt (?) taslit Ronaldónak. A labdarúgó szemmel láthatóan nem vette ezt jó néven.

Cristiano Ronaldo később, a meccs végén odaszaladt Laurent Blanc-hoz, a párizsiak vezetőedzőjéhez és valamit a fülébe súgott. A fentiek ismeretében szinte természetese, hogy beindult a pletyka, miszerint biztosan azt mondta, hogy a PSG-be igazol. Bár az is megeshet, csak megköszönte a játékot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik