Foci

Szalai: Elítélem az ízlésesség határát átlépőket

szalai ádám (szalai ádám)
szalai ádám (szalai ádám)
A Hoffenheim támadója a Nemzeti Sportnak adott interjújában elárulta, nem veszi fel a fórumozók véleményét.

Mint ismert, Szalai Ádám Tőzsér Dániellel ellentétben helyet kapott Bernd Storck, a norvégok elleni pótselejtezőre készülő keretében.

Az elmúlt időszakban sokat kritizált ék a Feröer és Görögország elleni összecsapásokra nem kapott meghívót a német szakembertől, de mint mondta, nem beletörődős típus.

Elég nehéz heteken, hónapokon mentem, illetve megyek keresztül, szeretnék nyertesként kijönni belőle, és minden követ meg is mozgatok ennek érdekében. Karakterformáló időszakot élek meg.

Megjegyezte, nem jellemző, hogy az interneten olvasgatja fórumozók írásait, de hozzá és a szeretteihez is eljutnak ilyen-olyan vélemények.

A kritikával mellesleg semmi bajom, például nem kell felhívni a figyelmemet rá, hogy a válogatottban több rossz meccsem volt, mint jó, ezzel tisztában vagyok. Ugyanakkor elítélem az ízlésesség, a jó modor határát átlépőket, egyúttal elfogadhatatlannak tartom, ha az egyik magyar ócsárolja a másikat. Egy nemzet vagyunk! Egyébként meg nem a fórumozók között találom meg azokat az embereket, akiknek a véleménye fontos számomra.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik