Foci

Dzsudzsákot és Tőzsért is élesen bírálta az újpesti legenda

dzsudzsák balázs (Array)
dzsudzsák balázs (Array)
Az Újpest legendás játékosa negyven százalék esélyt ad a válogatottnak a novemberi pótselejtezőn.

Az 1968-as olimpián aranyérmet szerző labdarúgó-válogatott meghatározó alakja, Nagy László volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának vendége. Az Újpest korábbi kiválósága beszélt a nemzeti csapat Eb-selejtezős teljesítményéről, két kulcsjátékos rossz játékáról, valamint a norvégok elleni pótselejtezőről.

Szerinte amennyiben a válogatott a selejtezők során egy kicsit mert volna kockáztatni, egyenes ágon kijutott volna a kontinenstornára.  Majd szót ejtett Dzsudzsák Balázsról és Tőzsér Dánielről.

Amióta távozott a PSV-től, Dzsudzsák Balázst nem láttam jól játszani. A románok elleni szabadrúgásgóljától függetlenül a futómennyisége, a játéka és a támadásokban való szerepvállalása sem győzött meg. Nem véletlen, hogy egyik klubból a másikba igazol, de nagyon jól csinálja, hiszen nemcsak az egyesületek járnak jól, hanem ő is. Ám ebből a magyar válogatott nem profitál. Tőzsér Dániel alibi futballt játszik, ami nagyon kevés ahhoz, hogy a válogatott eredményes legyen. Nem elég, hogy a védelem előtt és a nem létező középpályássor mögött leveszi a labdát, és odapasszolja a mellette lévőnek, vagy ad egy keresztlabdát.

Nagy szerint a norvégok a pótselejtező esélyesei, de amennyiben a válogatott összeszedi magát, kijuthat Franciaországba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik