Foci

Civakodás Újpesten egy büntető miatt

Kilenc nyeretlenül megvívott bajnoki után szombaton, a Vasas elleni hazai meccsen tudott ismét győzni az Újpest a labdarúgó NB I-ben, azonban nem csak ez szolgáltat témát a találkozó után. Mbaye Diagne, a lila-fehérek elefántcsontparti csatára két gólt is szerzett, azonban voltak, akik kifütyülték, mikor lecserélték.

Történt, hogy a 80. percben büntetőhöz jutott az Újpest, ezt Diagne és a hosszú sérüléséből nemrég visszatért Kabát Péter is szerette volna elvégezni, írja a csakfoci.hu. Végül a szenegáli volt a határozottabb, értékesítette is a tizenegyest. A közönség Kabátot éltette és tüntetett Diagne hozzáállása miatt. A rutinos magyar támadó még a középkezdésnél is elégedetlenkedett.

Az afrikai játékos nem sokkal később akcióból is eredményes volt, majd lecserélték. Ekkor nagyjából ugyanannyian tapsolták meg, mint ahányan kifütyülték. A hangosbemondó is rátett egy lapáttal, ugyanis azt mondta: az első gólról még sokat fognak beszélni, de az biztos, hogy nem jöhetett volna létre, ha nincs Kabát Péter.

A mérkőzés előtt megállapodtunk, hogy Balogh rúgja, de végül a második számú Diagne állt a labda mögé

– mondta az ujpestfc.hu-nak Nebojsa Vignjevic vezetőedző a lefújás után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik