Foci

Fradi-szurkoló fizeti ki a Nagyecsedre kiszabott MLSZ-büntetést

ferencvaros(960x640)(1).jpg (ferencváros, )
ferencvaros(960x640)(1).jpg (ferencváros, )
A szurkoló egy nappal a határozat közzététele után jelentkezett, hogy ő bizony segít a kiscsapatnak.

A Nagyecsed egy héttel ezelőtt a Ferencvárost fogadta a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában. A zöld-fehérek esélyeshez méltóan, 10-0-ra legyőzték a a megyei harmadosztályban szereplő ellenfelüket. Kedden szokáson híven ismét ülésezett a szövetség Fegyelmi Bizottsága, és a kiscsapatra 50 ezer forint pénzbüntetést szabott ki.

Az indoklás szerint a hazai szurkolók másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél vezetőjének szidalmazásáért), nagyobb mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, a rend nem megfelelő biztosításáért (a játékoskijáró folyosóján inzultálták az egyik vendégjátékost), a rendezők beazonosítására vonatkozó szabályzati előírás megsértéséért.

A boon.hu arról számolt be, hogy szerdán egy fővárosban élő, Fradi-drukker vállalkozó közölte, hogy ő kifizeti az egyesületre kiszabott büntetést. A lap megemlíti, hogy valójában a hazai drukkerek nem is szidtak senkit. A jelen lévő ellenőr a hazai szurkolóknak nézte azokat a Fradi-szimpatizánsokat, akik nem a vendégszurkolóknak kijelölt szektorban buzdították csapatukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik