Foci

Kassai egy amatőr, nagyon kiakadtak rá az olaszok

kassai(960x640).png (kassai viktor, )
kassai(960x640).png (kassai viktor, )
A Corriere dello Sport szerint nagyon súlyos hibát követett el a magyar játékvezető, amikor nem adott tizenegyest a Romának és pirosat a hazaiak védőjének.

Kedden fantasztikus mérkőzést játszott egymással a Bayer Leverkusen és az AS Roma a Bajnokok Ligájában. A németek két Javier Hernández góllal jutottak előnyhöz, amelyet Daniele De Rossi duplájával még a szünet előtt kiegyenlítettek az olaszok. A fordulás után 4-2-re is elhúztak a vendégek, azonban a Gyógyszergyáriak a hajrában ki tudtak egyenlíteni.

A találkozót Kassai Viktor vezette, aki kapott hideget-meleget a Corriere dello Sport nevű laptól, katasztrofális jelzővel illették a keddi munkáját.

A legvitatottabb eset Gervinho esése volt. A 34. perben, 2-1-es hazai vezetésnél az elefántcsontparti támadó kapott egy hosszú indítást, majd Kyriakos Papadopoulos szorításában elesett. Az olaszok büntetőt és kiállítást ítéltek volna, Kassai sípja azonban néma maradt.

A Corriere dello Sport viszont azt is elismerte, hogy a bíró a harmadik római gól előtt tévesen ítélt szabadrúgást. Radja Nainggolan ugyanis elcsúszott és nem szabálytalankodtak vele szemben Miralem Pjanic tökéletes tekerése előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik