Foci

Magyar női focista duplázott a Bajnokok Ligájában

A selejtezőben a Fradit kiejtő holland csapat a Bayern Münchent is megtréfálta.

A férfiaknál Eb-selejtezőt rendeztek Európában a hét közben, a hölgyeknél pedig a Bajnokok Ligája első fordulójának visszavágóit rendezték meg.

A két magyart, Vágó Fannit és Sipos Lillát is foglalkoztató St. Pölten a hazai 5-4-es vereség után utazott a AGSM Verona elleni visszavágóra. A magyar válogatottban is számításba vett két labdarúgó végigjátszotta az összecsapást, sőt Vágó duplázni tudott. Az olasz csapat kétszer is egyenlített büntetőből, így ők jutottak a nyolcaddöntőbe.

Magyar csapatként a Ferencváros volt érdekelt a selejtezőben, de a négycsapatos torna második helyén végzett a Twente mögött, így nem jutott a főtáblára. A holland gárda erejéről sok mindent elárul, hogy kiejtették a Bayern Münchent.

A legjobb tizenhat közé bejutott Jakabfi Zsanett csapata a Wolfburg is. Rajtuk kívül még a Frankfurt, a Lyon, a Rosengard. a PSG, a Hjörring, a Perm és a Barcelona lesz kiemelt a jövő hét hétfői (október 19.) sorsoláson. Nem kiemeltként várja a nyolcaddöntőt a Verona, az Örebro, a Chelsea, a Twente, a Brescia, a Slavia Praha, az Atlético Madrid és a Lilleström.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik