Foci

“Mi vagyunk a Ferencváros, hej, hej!”

A szerdai Magyar Kupa mérkőzés után úgy tűnik, továbbra is feszültség van a Fradi-klubvezetés és a vénaszkenner miatt fellázadó, sztrájkoló ultracsoportok között.

Thomas Doll együttese szerda délután tízet gurított a megyei első osztályú Nagyecsednek a Magyar Kupában. A zöld-fehéreket meglehetősen szép számú szurkoló kísérte el a Budapesttől bő 280 kilométerre lévő, a román határ mellett található településre.

A labdarúgók azonban valamiért elfelejtették az utazást és a biztatást megköszönni a fanatikusoknak, elmaradt a mérkőzést után ilyenkor szokásos Fradi-tábor elé vonulás, a taps, a közös ünneplés.

A zöld szurkolók egyik facebook-csoportjában a hozzászólók azt sejtetik, hogy vezetői szinten tiltották meg a játékosoknak az ultrákkal történő “bratyizást”, mivel a vénaszkenner kötelező használata miatt annak bevezetése óta megy a háború a klub és a különböző ultracsoportok közt.

Ugyanakkor a Fradi különböző szurkolói facebook-csoportjainak posztjait, hozzászólásait böngészve azt látjuk, azon túl, hogy többen kijelentették, idegenbe sem kísérik el a csapatot, már az ultrák is harcban állnak egymással. Vannak, akik békülnének. Meglehet, a klubvezetés áll nyerésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik