Foci

Storck nem árulja el a játékosnak, hogy áll a románok meccse

Gólra törő játékot vár a kapitány, aki szerint csak saját magunkkal kell foglalkozni.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck Németh Krisztián társaságában vett részt a nemzeti csapat sajtótájékoztatóján a pireuszi Karaiszkakisz stadionban. A két válogatott vasárnap 18.00 órás kezdettel csap össze Eb-selejtezőn.

Amint azt már mindenki kívülről fújja, ha a mieink több pontot szereznek a görögök ellen, mint Románia Feröer-szigetek ellen, akkor egyenes ágon kijuthatunk Franciaországba. Bár a legjobb harmadik is automatikusan kijut, erre is jó esélyeink vannak.

Storck elmondta, hogy a mérkőzés nagyon nehéz lesz, mert a görögöknek van a legerősebb keretük a csoportban. Biztos benne, hogy hazai közönség előtt győzelemmel akarják zárni a számukra borzasztóan sikerült selejtezőt. A taktikáról annyit mondott, hogy gólra törő játékot vár a csapattól.

A Nemzeti Sport munkatársa megkérdezte a kapitánytól, hogy a futballisták kapnak-e információt a román meccs állásáról, amelyre a kapitány így felelt:

Nem. Nekünk a másik találkozótól függetlenül a saját meccsünkre kell koncentrálnunk.

Németh is egyetértett ebben a kapitánnyal. Az Olympiakosz korábbi játékosa elmondta még, hogy örömmel tért vissza Pireuszba. A csapat pedig győzelemre játszik vasárnap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik