Foci

Klopp: Ez életem egyik legszebb pillanata

Pénteken reggel tartotta első sajtótájékoztatóját Jürgen Klopp a Liverpool edzőjeként.

Előző este a csapat a közösségi csatornáin bejelentette, hogy leszerződtette az öt hónapja klub nélküli németet, a hivatalos sajtótájékoztatót pedig ma délelőttre rakták.

Bár, még évekkel ezelőtt Klopp elejtett egy olyan megjegyzést, miszerint szívesen dolgozna az Egyesült Királyságban akkor nem sokan gondolták, hogy a Poolban fog kikötni. Szó volt arról ugyanis, hogy a két manchesteri gigász vagy akár az Arsenal is leszerződtetné őt.

Remekül érzem magam, nem is találom a szavakat. Őrült napok voltak az előzőek, egyik pillanatban Németországban vagyok és tárgyalunk a másikban itt vagyok és épp aláírom a szerződésem. Nagyszerű érzéseim vannak a jövővel kapcsolatban, megtiszteltetés itt lenni. Ez életem egyik legszebb pillanata, nem mondhatok egyebet. Egyik fiam kivételével az egész család itt van, együtt vagyunk és az egész olyannak tűnik, mint egy álom, el se tudom hinni. Minden nagyon tetszik itt, láttam pár mérkőzését a csapatnak és azt kell mondjam, sokra vihetjük, nagyon tehetségesek a játékosaink.

Jürgen Klopp korábban hét-hét évig volt a Mainznak és a Dortmundnak a menedzsere, utóbbival két Bundesligát is nyert és Bajnokok Ligája döntőig vezette a csapatot, ahol a nagy rivális Bayern Münchentől kaptak ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik