Foci

Bogdán Ádám személyes tapasztalatokat szerezhet a Klopp-mágiáról

Az angol lapok egyértelműen állítják, Jürge Klopp hároméves szerződést kap a Liverpool labdarúgócsapatánál és a héten hivatalosan bemutatják a német edzőt.

A hétvégi forduló után elfogyott a Liverpoolnál a türelem és kirúgták Brandon Rodgers menedzsert. A 42 éves északír hiába szerzett tavaly ezüstöt, a csapat nyolc forduló után jelenleg 12 ponttal csak a 10. a tabellán, holott a nyáron 110 millió euróért érkeztek új játékosok.

Már hetekkel ezelőtt megfagyott az edző körül a levegő, az angol sajtó azóta találgatja, ki lesz az utódja. Érdekes módon először mégsem, ők hanem egy bosnyák lap kürtölte világgá a hétvégén, hogy a Dortmund egykori edzője, Jürgen Klopp lesz a befutó. Na, ja, Klopp másodedzője Dortmundban a bosnyák Zeljko Buvac volt, aki állítólag követi őt a Mersey-partra.

Azóta az Independent, a Mirror, a Telegraph és a BBC is felébredt. Most már ők sem találgatnak, hanem állítják, a Klopp-Ancelotti verseny hajráját egyértelműen a Borussia Dortmund volt trénere nyeri. A Daily Mail pedig azt írta, már be is fejeződtek a tárgyalások. Úgy tudják, Klopp hároméves szerződést kap a Liverpool labdarúgócsapatánál és a héten a Pool hivatalosan bemutatja a német edzőt.

A Liverpool magyar játékosa, a kapus Bogdán Ádám így személyes tapasztalatokat szerezhet a Klopp-mágiáról.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik