Foci

Videoton: a szurkolók és a játékosok sem kérnek Pintérből

Múlt héten még nagyon úgy tűnt, hogy Pintér Attila lesz a címvédő vezetőedzője, ám a jelek szerint új megoldás után kell nézniük a vezetőknek.

Múlt héten több magyar sportoldal is azt írta, hogy Pintér Attila lesz a Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzője. A fehérvári drukkerek a Puskás Akadémia ellen 3-2-re megnyert meccsen állást foglaltak: többféle rigmussal hozták a vezetőség tudtára, hogy ők nem kérnek a legutóbb a magyar válogatottat irányító, ám ott megbukó szakemberből.

A Nemzeti Sport Online hétfői cikke szerint a játékosok a szombati meccs után egyeztettek a vezetőkkel, köztük Garancsi István tulajdonossal, és a fenntartásaikat jelezték.

Ezek után elég valószínű, hogy más megoldás után néz a klub. Korábban Egervári Sándor neve is felmerült, de ő állítólag nem szeret szezon közben beugrani. Rajta kívül képben van még Bódog Tamás, aki Mezey György mellett pályaedző volt a Videoton első bajnoki címekor.

Jelenleg Pető Tamás irányítja a Vidit, neki ugyanakkor nincsen pro licence. A piros-kékek második csapatát irányító Disztl Lászlónak van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik