Foci

Egy másodpercen belül két gólt lőtt a Man. City

Bizony van ilyen is, és milyen szerencse, mert így elmaradt a vita.

Az első fordulóban meglepetésre a Serie A-ban bukdácsoló Juventustól kapott ki hazai pályán Manuel Pellegrini csapata és a másodikban is megszenvedett Mönchengladbachban.

A 65.percben érdekes körülmények között egyenlített a City.

Végül a jegyzőkönyvbe  Christensen öngóljaként került be a találat, amely előtt Demichelisről pattant a kapuba a labdát, de azt kikanalazta a védő a gólvonalon túlról.

Kíváncsiak lettünk volna, ha a kipattanót Otamendi nem veri rá rögtön, az nem pattan meg Christansen lábán és nem köt ki a kapu bal oldalában a labda, hanem szögletre megy mondjuk, akkor mit ítélt volna a játékvezető. Így viszont, hogy egy másodpercen belül két gólt lőtt a Man. City elmaradt a borítékolható vita. A győztes találatot végül büntetőből Agüero lőtte a 90. percben.

„Rettentő mérkőzésen vagyunk túl, az első hatvanöt percben mindkét csapatnak több lehetősége adódott a gólszerzésre, akár négy–négy is lehetett volna az állás. Nem védekeztünk megfelelően. Az utolsó fél órára belelendültünk, és nyertünk is, igaz, Joe Hart pár briliáns védése is kellett ehhez. Kellett némi szerencse is a győzelemhez, de a Juventus, a West Ham vagy a Tottenham ellen úgy vallottunk kudarcot, hogy mi érdemeltünk volna győzelmet. Most épp a fordítottja történt” – vallotta be Manuel Pellegrini.

B. Mönchengladbach – Manchester City 1-2
Gólszerzők:
Stindl 54., ill. Christensen 65. – öngól, Agüero 90. – 11-esből)
A BL szerdai eredményei itt és itt, az összes meccs összes gólja pedig itt látható.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik