Foci

Felcsúton nem tudott nyerni a Fradi, Csabán kapott ki a Vidi

Ferencvárosi TC Leandro (Array)
Ferencvárosi TC Leandro (Array)
A tizedik bajnokin nem jött össze a tizedik győzelem a zöld-fehéreknek.

Puskás Akadémia – Ferencváros 0-0

Az első negyedóra Fradi-mezőnyfölénnyel telt, de egy blokkolt Gera lövésnél többet nem lehetett feljegyezni. A 33. percben jött az első igazán nagy helyzet, Dinjar centerezése után Lencse lőtt borzasztóan 11 méterről, bedobással folytatódott a játék.

A második játékrész első perceiben ismét elszórakozott egy ziccer a Puskás Akadémia. Lencse vezethette Dibuszra a labdát, de olyan lassú volt, hogy Leandro beérte. Az 54. percben Busai életerős lövése után Pogacsics védett hatalmasat.

A 74. percben egy szöglet után Gera fejelt ígéretes helyzetben fölé, majd három perccel később megint Lencse lőhetett volna gólt, de miután elvitte a labdát a kapus mellett az oldalhálóba lőtt.

A 80. percben a zöld-fehéreknél bemutatkozott az NB I-ben a 16 éves Lakatos István, gólt azonban ő sem tudott szerezni. Ahogy Böde sem, aki három perccel a lefújás előtt egy sarokrúgást követően Pogacsics lábába fejelte a labdát.

Békéscsaba – Videoton 2-0 (2-0)

A tabella utolsó helyén álló hazaiak szerezték meg a vezetést az előző fordulóban az Újpestet hazai pályán simán megverő Videoton ellen. A 23. percben Lang kifejelt labdája után Viczián 19 méterről bombázott a kapuba (1-0).

A félidő hátralévő részében a Videoton nem tudott újítani, sőt kapott még egy gólt. Az utolsó percben a spanyol idegenlégiós, Calvente lőtt a hálóba, Danilovic tehetetlen volt.

A szünet mindkét csapat előtt adódtak kisebb-nagyobb helyzetek, de az eredmény már nem változott.

Eredmény – OTP Bank Liga, 10. forduló

Puskás Akadémia – Ferencváros 0-0
Békéscsaba – Videoton 2-0 (2-0)
Gólszerző: Viczián (23.), Calvente (45.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik