Foci

Neymar elárult pár nyári titkot

A Barcelona támadója az átigazolási időszakkal kapcsolatban ismert el ezt, azt.

Neymar ügynöke, Pini Zahavi, augusztus 22-én az Old Trafford nézte meg a Manchester United-Newcastle (0-0) mérkőzést. Ekkor még tíz nap volt a nyári átigazolási szezonból, így ez csak olajat öntött azokra az izzó pletykákra, miszerint a Barcelona brazil szélsője Manchesterbe igazol. A felek persze akkor mindent tagadtak.

A telegraph.co.uk cikke szerint ezeket a korábbi híreszteléseket ismerte el most Neymar. Állítása szerint valóban több volt ez puszta spekulációnál, mert személyesen is megkereste klubját és ügynökét a vörös ördögök képviselője, és előzetes tárgyalásokat folytattak az esetleges átigazolásról, de végül nem született megállapodás.

“Valóban voltak a beszélgetések, de végül nem lett semmi konkrét. Az eljutott hozzám, hogy voltak ajánlatok, de egyik sem jutott el hozzám. Az én dolgom, hogy évről évre a legjobbat hozzam ki magamból, felemelkedjek Lionel Messi és Cristiano Ronaldo szintjére és akkor bízhatok benne, hogy egyszer az Aranylabda átadásán én állhatok majd a pódiumán” – fogalmazott Neymar

A brazil kontraktusa 2018-ig érvényes, és a katalán együttes gőzerővel dolgozik azon, hogy meghosszabbítsa azt a támadóval.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik