Foci

Böde már annyi gólt lőtt, hogy akár a magyar válogatottba is bekerülhet

Bernd Storck azt mondja, jó esélye van rá.

Általános felháborodást váltott ki, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatának gólfelelőse, Böde Dániel kimaradt a keretszűkítésnél a románok és az északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzések előtt. A két mérkőzésen egy találatot szerzett mindössze a magyar csapat, azt is a védő Guzmics Richárd.

Böde közben folytatta jó formáját, a hétvégén a Békéscsaba ellen szerzet győztes gólt, összességében már 11-nél jár a bajnokságban. Az mlsz.hu cikke szerint hétfőn fel is kereste őt Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány és egy jót beszélgettek.

Ahogy minden potenciális kerettaggal, vele is szerettem volna személyesen találkozni, hogy jobban megismerhessük egymást. Dani remek formában játszik, nem véletlenül volt tagja a bő keretnek az előző mérkőzések előtt, már akkor is gondolkoztam a meghívásán. Nagyon örült a megkeresésemnek, egy kedves, jó kedélyű embert ismertem meg a személyében, aki minden bizonnyal a segítségünkre lehet a soros Eb-selejtezőkön. A héten keretet hirdetünk a feröeriek és a görögök ellen, és Daninak jó esélye van rá, hogy velünk készüljön a két utolsó selejtezőre.

Fotó: mlsz.hu
Fotó: mlsz.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik