Foci

Nyert a Juve, Totti már 300 gólos

A rivális csapatok szurkolói némi kárörömmel szemlélhették a bajnoki címvédő Juventus labdarúgócsapatának vergődését, a torinóiak ugyanis sosem kezdték még olyan rosszul a bajnokságot, mint ebben az idényben. Kedden aztán már megvillantott valamit erejéből a Juve, ugyanis Manchesterben, a City otthonában sikerült nyerni a BL-ben.

Massimimilano Allegri akkor azt mondta, reméli csapatának ez kellő lendületet ad a bajnokságra is. Bejött a kívánsága, a vasárnap délután a Genoához látogató Zebrák ugyanis 2-0-ra nyertek, Lamanna első félidei öngólja után Pogba értékesített egy büntetőt a 60. percben. A Genoa bő egy félidőt tíz emberrel játszott.

Fotó: Europress Fotóügynökség
Fotó: Europress Fotóügynökség

Francesco Totti, az AS Roma ikonja újabb mérföldkőhöz ért el karrierje során, ugyanis megszerezte 300. gólját a Farkasok színeiben – apró szépséghiba, hogy lesről. Győzelmet ugyanakkor nem ünnepelhetett, a fővárosiak 2-2-es döntetlent játszottak ugyanis a Sassuolóval hazai környezetben.

A Bologna a Frosinonét, a Torino a Sampdoriát győzte le hazai pályán, az Atalanta és a Verona 1-1-es döntetlent játszott.

Eredmények – Serie A, 4. forduló

AS Roma – Sassuolo 2-2 (1-2)
Genoa – Juventus 0-2 (0-1)
Atalanta – Verona 1-1 (0-0)
Bologna – Frosinone 1-0 (1-0)
Torino – Sampdoria 2-0 (2-0)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik