Foci

Szalait megint nem nevezték a meccsre

A magyar válogatott támadó ebben a szezonban még nem lépett pályára a Bundesligában.

Úgy fest, kezdhetünk hozzászokni, hogy Szalai Ádám neve nem szerepel a Hoffenheim labdarúgócsapatának összeállításában. Nem csak a kezdőben, hanem a cserék között sem. A válogatott támadó ebben az idényben egyetlen percet sem játszott a Bundesligában.

Pénteken, a Hoffenheim Mainz elleni bajnokiját is kihagyta, pedig ez a találkozó különleges lehetett volna a számára, ugyanis korábban erősítette a mainziakat. Így azonban csak kívülről szemlélhette, ahogyan az övéi megszerzik a vezetést, aztán kapnak három gólt és lógó orral hagyják el a pályát.

A meccs hőse Yunus Malli volt, a török származású, német utánpótlás válogatott támadó ugyanis mesterhármast szerzett, ráadásul a klasszikus fajtából. A második találata volt az, ami igazán élményszámba ment.

Malli berobbenezte:

A Mainz remekül kezdte a bajnokságot, öt bajnokijából hármat is megnyert két vereség mellett, így ha ideiglenesen is, de fellépett a dobogó legalsó fokára. A Hoffenheim mindeközben bukdácsol, ez már a negyedik veresége volt az együttesnek és mindössze egyetlen döntetlent tud felmutatni a csapat.

Eredmény – Bundesliga, 5. forduló

Mainz – Hoffenheim 3-1 (1-1)
Gólszerzők: Malli (18., 61., 68.) illetve Schmid (13.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik