Foci

A hibátlan Cityt is megtréfálta az óriásölő

Kétgólos hátrányból egyenlített a bajnokság eddigi meglepetéscsapata.

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) az eddig ötből ötöt nyerő Manchester City hazai pályán szenvedett meglepő vereséget. A BL-ben vereséggel rajtoló csapat azt a West Ham United csapatát fogadta, amely idegenben már legyőzte az Arsenalt és a Liverpoolt.

Már a hatodik percben előnyben voltak a Kalapácsosok. Victor Moses talált a kapuba, majd a félidő derekán már kettővel mentek. Diafra Sakho vágta be a kipattanót. A szünet előtt még szépített az egyik nyári sztárigazolás, Kevin De Bruyne.

A második félidőben nagyon nyomott a City, de az egyenlítés nem jött össze, így a West Ham feljött a második helyre a tabellán.

Az eddigi meglepetéscsapat, a Leicester City gyorsan kétgólos hátrányba került a Stoke City otthonában. Claudio Ranieri fiai azonban nem adták fel és kiegyenlítettek.

Nagy bajban van a Newcastle United. A Szarkák ezúttal az újonc Watford ellen kaptak ki hazai pályán, így hat meccsen mindössze két pontot gyűjtöttek.

Náluk csak a nagy rivális Sunderland rosszabb, a Fekete Macskák ezúttal a Bournemouth ellen hagyták el vesztesen a pályát.

Városi rangadót nyert a West Brom, Berahino gólja döntött az Aston Villa ellen a birminghami derbin, míg a Chelsea ellen az előző fordulóban remeklő Everton nem bírt a Swansea csapatával.

Eredmény – Premier League, 6. forduló

Manchester City – West Ham United 1-2 (1-2)
Gólszerző: De Bruyne (45+2.) illetve Moses (6.), Sakho (31.)
Bournemouth – Sunderland 2-0 (2-0)
Gólszerző: Wilson (4.), Ritchie (9.)
Stoke City – Leicester City 2-2 (2-0)
Gólszerző: Krkic (13.), Walters (20.) illetve Mahrez (51. – büntetőből), Vardy (69.)
Newcastle United – Watford 1-2 (0-2)
Gólszerző: Janmaat (62.) illetve Ighalo (10., 28.)
Aston Villa – West Bromwich Albion 0-1 (0-1)
Gólszerző: Berahino (39.)
Swansea City – Everton 0-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik