Foci

BL: kettős lábtörése van a manchesteri védőnek

Luke Shaw szezonja veszélybe került. Van Gaal abban bízik, hogy még pályára léphet az idényben.

A 15. percében járt a PSV Eindhoven és a Manchester United meccse a labdarúgó Bajnokok Ligájában, amikor Luke Shaw próbálta meg kicselezni a holland védelmet. Két játékoson már túljutott, ám ekkor érkezett Hector Moreno brutális belépője, a labda mellett a játékos lábát is eltalálta – a játékvezető nem látta szabálytalannak az esetet…

A 20 éves angol védőt hordágyon vitték le a pályáról és oxigénmaszkot is kapott, a találkozó után kiderült,

jobb lábában a sípcsont és a szárkapocscsont is eltört.

„Nem vagyok orvos, így nem tudok biztosat mondani, de egy kettős lábtörés után általában féléves kihagyás következik. Persze sosem lehet előre tudni. A csoportkörben már nem játszik, remélem a szezonban még pályára léphet” – mondta a meccset követő sajtótájékoztatóján Louis van Gaal.

Fotó: Europress Fotóügynökség
Fotó: Europress Fotóügynökség

Luke Shaw később Twitteren köszönte meg a rengeteg üzenetet, amit kapott. Mint írta: számára most elkezdődött a felépülés, és erősebben szeretne visszatérni. Kedden este megműtötték Eindhovenben.

Moreno – akit valósággal sokkolt Shaw sérülése – az első félidő hajrájában fejjel bevette a manchesteri kaput, ezzel egyenlített Depay vezető találata után. A második játékrészben Narsingh is beköszönt, a PSV így meglepetésre 2-1-re legyőzte a Manchester Unitedet.

Csak erős idegzetűek nézzék meg a videót:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik