Foci

Széttrolkodták a 13 másodperc után megsérült focistát

Az internetes mémek célpontjává vált Fabian Delph.

Kedd este Anglia 2-0-ra legyőzte Svájcot az Eb-selejtezők nyolcadik fordulójában.  A találkozó után minden Wayne Rooney körül forgott, a Manchester United támadója szombaton beállította, majd a hét második napján megdöntötte Sir Bobby Charlton válogatottban elért gólcsúcsát.

Győzelmükkel az angolok kijutottak a jövő évi kontinensviadalra, egyik játékosuk, Fabian Delph öröme azonban nem lett felhőtlen, több okból is.

A Manchester City középpályása a mérkőzés 13. másodpercében megsérült és le kellett őt cserélni. A futballista az egy hónapja tartó futballszezonban már nem először sérült meg a mérkőzés elején. A nyáron az Aston Villa gárdájától a manchesteriekhez igazoló játékos első City-ben lejátszott meccsén hat perc után kért cserét.

Természetesen a netezők rögtön elkezdték gyártani a jobbnál jobb mémeket. Azt nem tudjuk eldönteni, hogy Delph vagy a Bournemouth friss igazolása Tyrone Deon Mings a pechesebb futballista. Utóbbi rekordösszegért került az újonchoz, majd debütáló meccsén elülső keresztszalag szakadást szenvedett, nagyjából egy év múlva térhet vissza.

Delph kedd esti mérkőzése, négyszáz szoros lassításban

A játékos hőtérképe

Ajánlott videó

Olvasói sztorik