Foci

Majdnem a Premier League-ből igazolt csatárt a Vidi

Mint ismert, a borzalmas szezonkezdetbe Burcsa Győző és Bernard Casoni is belebukott a Videoton labdarúgócsapatánál. A sportigazgatót Kovács Zoltán váltotta, aki gőzerővel dolgozott az utóbbi időszakban a keret megerősítésén, ez pedig sikerült is, a legnagyobb fogás talán Asmir Suljic, akit információink szerint 500 ezer euróért sikerült megszerezni az Újpesttől.


Fotó: vidi.hu

A csatárposzt ugyanakkor még kissé vékonynak tűnik, ám Kovács a vidi.hu-nak elmondta, szabadon igazolható játékost még tudnak szerződtetni. És a klub nagyon közel járt ahhoz, hogy nyélbe üssön egy nagy transzfert:

„A Premier League-ből hoztunk volna egy csatárt, és már a repülőjegye is le volt foglalva, végül vasárnap este kapott Franciaországból egy ajánlatot, azzal pedig nem tudtunk versenyezni. Őt ugyan elvesztettük, de az élet nem áll meg, keményen dolgozunk tovább, hogy még erősebb legyen a Vidi. Most a szabadon igazolható labdarúgók közül tudunk szemezgetni, de csak akkor fogunk igazolni, ha valóban erősítést jelentő játékossal tudunk megállapodni. Csak azért nem fogunk ide játékost hozni, hogy eggyel több csatár legyen a keretben” – mondta a sportigazgató a klubhonlapnak.

Adódik a kérdés, ki lesz majd az együttes vezetőedzője. Kovács ezzel kapcsolatban azt mondta, már megvan az a szűk kör, akik közül kikerül a végső befutó, most „mélységeiben” vizsgálják meg a jelölteket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik