Foci

Dzsudzsák hatalmas villát kap Bursában

dzsudzsák balázs (Array)
dzsudzsák balázs (Array)

Lapértesülés szerint az éves nettó 1,7 millió eurós fizetése mellett további extra meglepetések várják Dzsudzsák Balázst Törökországban.

A borsonline.hu kérdésére Mehmet Basaran török újságíró elmondta, a 10–15 millió forint értékű, C osztályú Mercedest, egy, a Bursa villanegyedében található akár 500 négyzetméteres házat, a hazautazásra biztosított 300–600 euró közötti ingyen repülőjegyeket, az isztambuli utazásokat megkönnyítő 1000 eurós helikopterbérlési vouchert a tekintélyes fizetés mellett azért biztosítja a Bursaspor vezetése, mert a klub nem titkolt szándéka, hogy hatalmas üzletet csináljon a válogatott védőjével.

“A nagy négyes – Besiktas, Trab­zonspor, Galatasaray, Fenerbahce – figyeli majd a formáját, és ha az első idényben bizonyít Bur­­­sában, jövő nyáron e négy top­­csapat bejelentkezhet érte. Ez eset­ben a mostani évi 1,7 millió euró fizetése 3,5 mil­lióra emelkedhet” – fogalmazott a borsonline kérdésére az újságíró.

Ez valóban kiváló “trambulinnak” látszik Dzsudzsák számára. Azt már mi tesszük hozzá, hogy a Bursa kétmillió eurót fizetett a hírek szerint a Dinamo Moszkva decemberben lejáró szerződésű játékosáért. A törökországi játékosvásárlási intenzitásra jellemtő, hogy a Fenerbahce a tarnsfermakrt.com szerint 6,6 millió eurót utalt át Robin van Persie-ért a Manchester Unitednek.

Azt nem állítjuk, hogy Dzsudzsák van Persie. De valóban rejlik az adásvételében tartalék.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik