Foci

Nem szenvedett agysérülést a Vidi kapusa

Filip Pajovic (Array)
Filip Pajovic (Array)

Filip Pajovic állapota stabil, elhagyta már az intenzív osztályt.

Hétfőn írtunk róla, hogy a Videoton labdarúgócsapatának edzésén súlyosan megsérült Filip Pajovic, aki az egymás közti játék során ütközött az egyik játékostársával, Fejes Andrással és koponyasérülést szenvedett. Ugyan olyan pletyka is napvilágot látott, hogy életveszélyes volt a sérülése, a klub keddi cikkéből kiderül, ennek nem volt alapja.

„Pajovicsot hétfő éjjel dr. Lencsés Tamás idegsebész-főorvos megoperálta. Kapusunk koponyatörést szenvedett és a törött csontrészt kellett eltávolítani. Fontos kiemelni, hogy agyi sérülést nem szenvedett, állapota stabil, a közérzete pedig jó. Kedden délután el is hagyhatta az intenzív osztályt és átkerült a Szent György Kórház idegsebészetére. Néhány hét múlva egy korrekciós műtétet fognak elvégezni rajta” – mondta dr. Kovács Tibor csapatorvos a vidi.hu-nak.

 Egy biztató fénykép is felkerült a klubhonlapra
Fotó: vidi.hu 

Kedden egyébként több játékostárs, valamint az új sportigazgató, Kovács Zoltán is meglátogatták Pajovicot.

„Az ütközés után először nagyon megijedtem, de most már a körülményekhez képest jól vagyok, fájdalmat sem érzek és tudok nyugodtan pihenni. Barátnőm azonnal itt volt a kórházban, anyukám pedig ma érkezett, nagyon sok jókívánságot is kaptam az eset óta – köszönöm szépen mindenkinek a biztatást, jól esik. Van TV a kórteremben, úgyhogy tudom majd nézni a poznani meccset is, nagyon szurkolok a többieknek, bízok benne, hogy jó eredménnyel jön haza a csapat” – mondta a 22 esztendős szerb hálóőr.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik