Foci

Videó: magyar futballistát így még nem ünnepeltek

Dzsudzsák Balázs (Array)
Dzsudzsák Balázs (Array)

Hivatalosan is bemutatták Dzsudzsák Balázst, aki már alig várja, hogy pályára lépjen a Bursaspor stadionjában. Vasárnap debütálhat.

Mint ismert, véget ért a Dzsudzsák-saga, a magyar válogatott labdarúgó Törökországba, a Bursaspor együtteséhez szerződött. Ezt hétfőn délután hivatalosan is bejelentették sajtótájékoztató keretén belül, a játékos alá is írta 4 évre szóló szerződését. Információk szerint évi 1,7 millió eurót keres majd, valamint pályára lépésenként további 5000 euró jár neki.

„Salam aleikum” – köszöntötte muszlim szokás szerint Dzsudzsák a sajtótájékoztatón résztvevőket.

„Libabőrös vagyok, alig várom már, hogy bemutatkozhassak a csapat stadionjában. Mindent bele fogok adni, hogy a legjobb képességeim szerint segítsem a Bursasport” – idézi a 3 Puan nevű török lap online kiadása Dzsudzsák Balázst. A sajtótájékoztatóra a csapat szurkolóinak egy csoportja is bejutott, ők hangosan éltették a magyar játékost.


Fotó: 3puan.com

A 28 éves labdarúgó a Dinamo Moszkvát hagyja el a török klub kedvéért, az orosz csapatnál már csak fél évre szólt a szerződése, és mivel nem akart hosszabbítani, így nem is nagyon játszott a szezonban. A Hertha érdeklődött érte kitartóan, bár Dzsudzsák hétfőn azt nyilatkozta a Class FM-nek, hogy egy idő után úgy érezte, rajta kívül csak Dárdai Pál szerette volna igazán, ha Berlinbe szerződik.

A török labdarúgó-bajnokság épp a hétvégén rajtolt el, a Bursaspor egy idegenbeli vereséggel indított, a Trabzonspor otthonában kaptak ki 1-0-ra. Legközelebb vasárnap, hazai környezetben lép pályára az együttes, a Gaziantepsport fogadják, azon az összecsapáson debütálhat a magyar szélső.

Videó – Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak küldött egy videót a sajtótájékoztatóról. Nem semmi hangulat volt:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik