Foci

Casoni kérdőre vonta a vezetőséget

bernard casoni (Array)
bernard casoni (Array)

A Videoton vezetőedzője szerint nem erről volt szó a csapatnál a szezont megelőzően.

Mint arról szombaton hírt adtunk, a székesfehérvári alakulat 2-1-es vereséget szenvedett Angyalföldön a Vasastól az NB I 5. fordulójában. A találkozót követően az edzők értékelték a látottakat.

„A mérkőzés fordulópontja volt, amikor a második félidőben a Vasas kapusát nem állították ki. A játékvezető azért küldött el a kispadtól, mert az eset után nem voltam túl boldog és szóltam neki. Most is az volt a problémánk, ami az egész szezonban, nem tudunk gólt rúgni, így sajnos nehéz nyerni” – olvasható Bernard Casoni nyilatkozata a vasasfc.hu-n.

Fotó: MTI

A francia szakember hozzátette, nem tudja, hogy a vezetőség miként gondolkodik vele kapcsolatban.

“Az biztos, hogy nem ilyen keretről volt szó korábban. Kevés játékosunk van, ezért nem tudtunk helytállni a BL-ben is és a bajnokságban is. Rudolf Gergely azért nem játszott, mert antibiotikumot szed, legyengült a szervezete, még nem egészséges” – zárta szavait.

„Lehet, hogy a nagy meleg miatt, de az első félidőben mindkét csapat tompán futballozott. A hosszabbításban elkerülhető gólt kaptunk, ám a második félidőben jól játszottunk. Sikerült egyenlítenünk, majd Remili remek góljával a vezetést is megszereztük. Rászolgáltunk a győzelemre, hiszen több helyzetünk is volt a góljainkon kívül.  Az ellenfél által említett esetnél a játékvezető közel volt a szituációhoz, a Videoton játékosa ráadásul hosszan tolta meg a labdát, el kell fogadnunk a bíró ítéletét” – értékelt Simon Antal, a győztes Vasas vezetőedzője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik