Foci

Mourinho az orvosi stábot és magát is dicsérte

José Mourinho (Array)
José Mourinho (Array)

Felolvasott egy közleményt, majd lezártnak tekintette az ügyet.

A bajnoki címvédő Chelsea 2-2-es döntetlent játszott múlt hétvégén a Swansea ellen hazai pályán, ám ez nem lenne akkora sztori, ha a találkozó hajrájában nem történik az, ami. Ekkor ugyanis Eva Carneiro és Jon Fearn a pályára szaladtak, hogy ápolják Eden Hazardot, ezzel pedig kihúzták a gyufát José Mourinhónál, aki keresetlen szavakat vágott az orvosi stáb két tagjának fejéhez – csütörtökök óta videón is meg lehet nézni a történteket. Később kiderült, hogy büntetést is kaptak.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Vasárnap a Manchester City ellen játszik rangadót a londoni alakulat, ám a pénteki sajtótájékoztató természetesen a fenti történettel indult. Mourinho vette magához a szót és felolvasott egy közleményt:

„Fantasztikus a Paco Biosca vezette orvosi stábom, jó kapcsolatban vagyok velük. Általában, ha jól mennek a dolgok, azt a menedzserek megtartják maguknak, én azonban többször is dicsértem már őket az évek során, amit ők sem felejtettek el. Természetesen voltak nézeteltéréseink, de ezek is kellenek ahhoz, hogy közösen fejlődjünk. Ez egy nyitott kapcsolat” – idézi a Telegraph a portugál szakember szavait.

„Jon Fearn és Eva Carneiro nem lesznek ott a kispadon a vasárnapi mérkőzésen, de ez nem jelenti azt, hogy a teljes szezonban így lenne” – jelentette ki, majd sajátosan közölte, hogy a részéről lezártnak tekinti a dolgot:

„Ha a labdarúgásról akarnak velem beszélgetni, itt vagyok, ha nem, akkor nem vagyok itt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik