Foci

Nikolicsot már most Angliába vinnék

Nikolics Nemanja (Array)
Nikolics Nemanja (Array)

Állítólag a Legia Warszawa 2 millió eurós ajánlatott kapott a magyar válogatott támadóért. A Videoton a nyáron ingyen engedte el Lengyelországba.

A nyár egyik legnagyobb sztorija volt, hogy a magyar bajnok Videoton labdarúgócsapata nem hosszabbított szerződést Nikolics Nemanjával. A játékos többször elmondta, megfelelő ajánlat esetén szívesen maradt volna, azonban a klub részéről Burcsa Győző klubigazgató többször is megpendítette, irreális fizetést kért volna, amibe nem ment bele a Vidi.

Nikolics így szabadon igazolhatóként válogathatott az ajánlatok között, végül Lengyelországba, a Legia Warszawához szerződött. Az Ekstraklasáról tudni kell, több európai élklub is előszeretettel igazol onnan, így teljesen érthető volt a csatár döntése.


Nikolics bombaformában kezdte a szezont
Fotó: Facebook 

A magyar válogatott játékos álomszerűen kezdett Varsóban, hét mérkőzésen hét gólnál jár, ha így folytatja, Magyarország után Lengyelországban is gólkirály lehet. Ez a teljesítmény sokak figyelmét felkeltette, az ügynöke, Filipovics Vladan a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy Angliából máris bejelentkeztek érte.

Konkrétumokat nem mondott, a sportnapilap azonban úgy tudja, hogy 2 millió euró körül összegről van szó, a kérő pedig a Reading – amely egyébként télen a fehérváriakat is megkereste, akkor egy jóval szerényebb ajánlattal. A lengyel klub elutasította a megkeresést, ami nem meglepő, egyfelől egy ilyen formában lévő csatárra minden csapatnak szüksége van, másfelől akár többet is kaphatnék Nikolicsért jövő nyáron.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik