Foci

DVSC: Kondás beszólt a szurkolóiknak

Kondás Elemér (Array)
Kondás Elemér (Array)

A debreceni vezetőedző először nem akart válaszolni a provokatív újságírói kérdésre, aztán mégiscsak belement a témába.

A DVSC vasárnap este hazai pályán kapott ki a Szombathelytől 1-0-ra. A nagyjából 3418, ebből cirka 3350 hazai néző többnyire csöndesen figyelte az eseményeket, de a második félidőben a szurkolók egy része megunta a Loki gólképtelen játékát. Felharsant a “Kurva gyenge, kurva gyenge” rigmus, majd a lelátóra nemrég visszatérő ultrák hátat fordítottak a játéktérnek és úgy folytatták a csapat produkciójának minősítését.

“Hogyan fogadta a szurkolók elégedetlenségét” – hangzott fel a sajtótájékoztatón az újságírói kérdés, amire Kondás Elemér össze, majd felhúzta a szemöldökét. “Erre nem válaszolok, Miért kell ezzel előjönni” – mondta első blikkre, aztán mégiscsak kifejtette véleményét a szurkolók vasárnap esti produkciójával kapcsolatban. A lényeg az nso videóján 2:07 -2:31 között így hangzott: “Láttunk már szurkolót ilyet is, meg olyat is. Láttunk olyat is, aki teljesen mindegy, hogy mi történik, szurkol a saját csapatának. Tudjuk, hogy itt nem ez a trendi. Itt, ha jól játszol az természetes, ha nem, akkor meg gyenge vagy” – fejtette ki bővebben véleményét a DVSC vezetőedzője.

Az ultrák hosszas egyeztetések és alkudozások után két meccsel ezelőtt tértek vissza a lelátóra. Nyilván e mondatok hallatán sokukban megfogalmazódik a klasszikus szülői dorgálás: “Elemér, Elemér, ha hallgattál volna, okosabb maradtál volna”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik