Foci

Kellemetlen sztori végére tett pontot a Ferencváros

David Mateos (Array)
David Mateos (Array)

Sikerült mindenben megegyezni az Orlandóval, így David Mateos az MLS-ben folytatja. Állítólag 200 ezer euróért igazolt el a spanyol védő.

Korábban már írtunk róla, hogy David Mateos a Major League Soccerben szereplő Orlando City labdarúgócsapatánál folytatja. Nem sokkal a hír elterjedése után Kubatov Gábor, az FTC elnöke azt mondta, nem eszik olyan forrón a kását, ha a floridaiak nem fizetik ki a Ferencváros által kért összeget, akkor visszarendelik a spanyol védőt, aki onnantól kezdve majd egyedül fog készülni, mivel Thomas Doll a hozzáállása miatt már korábban kitette őt a keretből.


David Mateosnak sok sikert kívánt a Ferencváros
Fotó: MTI 

Nos, pénteken pont került a kellemetlen ügy végére, ugyanis már a fradi.hu is leközölte, hogy Mateos az Orlando játékosa. „A Ferencváros a tárgyalások során érvényesítette akaratát, így a rutinos hátvéd játékjoga az FTC által megkövetelt összegért került a lila-fehér klubhoz” – írja a klubhonlap.

Hogy ez az összeg mennyi, arról nem nyilatkozott a klub, az nso.hu ugyanakkor 200 ezer eurós kivásárlási összegről ír. Úgy fest, hogy pénteken nagyot kaszáltak a zöld-fehérek, mivel Somaliát is eladták, Orosz Pál szerint a brazil „egyedülálló összegért” távozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik