Foci

Kapott hideget-meleget a válogatott csatár

priskin tamás (Array)
priskin tamás (Array)

Nem fogadták kitörő örömmel a Slovan Bratislava színeiben gólt szerző Priskin Tamást a dunaszerdahelyi drukkerek.

Vasárnap rangadót rendeztek a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A dunaszerdahelyi DAC a pozsonyi Slovan ellen lépett pályára. A vendégeknél Priskin Tamás a kezdőcsapatban kapott helyet és szerzett vezetést csapatának.

Fotó: skslovan.com

A második játékrészben egyenlítet a DAC, így 1-1-es döntetlennel zárult rangadó. A mérkőzés folyamán a válogatott csatár kapott hideget-meleget a szurkolóktól. A csakfoci.hu idézi a gólszerző Priskint, aki nem akart foglalkozni a közönséggel a mérkőzés közben:

Nem szeretnék vele foglalkozni, a mérkőzés folyamán ezt próbáltam kizárni. Nem örültem neki, de kénytelen vagyok ezzel együtt élni. A gólomnál azért nem örültem, mert nem szerettem volna hergelni a szurkolókat, így is kaptam hideget-meleget. A hangulat nagyszerű volt, ezt korábban is tudtam. Már régebben is voltam itt mérkőzésen, ezért le a kalappal a szurkolók előtt. Olyan körülményeket biztosítanak a csapatuk számára, amely nagyszerű, hiszen tizenkettedik játékosuk a csapatuknak. Ma én, vagy mi voltunk a szenvedő alany, ezért örülünk, hogy sikerült pontot rabolnunk.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik